Subtral Facebookissa

Substral Osmocote Ruusuille ja kukkiville pensaille 800g

Korkealaatuinen ja helppo Osmocote lannoite ravitsee ruusut ja muut kukkivat kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Lannoite varmistaa kasvien runsaan kukinnan ja terveen kasvun. Tuote sopii nimensä mukaisesti ruusuille, mutta myös muille kukkiville pensaille, kuten syreeneille, koristekirsikkapuille, lumipalloheisille, jasmiinille jne.

Osmocote lannoitteiden korkealaatuisuus perustuu siihen, että kasvit kasvavat paremmin koska ne saavat tarvitut ravinteet tasaisesti kaikissa kasvun vaiheissa. Osmocote lannoitteet ovat myös ympäristöystävällisempiä, koska hartsikuori minimoi lannoitteiden huuhtoutumisen. Ravinteet jäävät näin täysin kasvien hyödynnettäviksi. Lue lisää Osmocote toiminnasta täältä.

Lisää lannoite heti kasvukauden alussa keväällä saadaksesi parhaat tulokset. Kokeile niin huomaat että kasvisi kasvaa rehevänä ja kukoistava koko kesän.

Käyttöohje

Uudet istutukset

Sekoita Osmocote lannoite ja multa ennen istutusta. Täytä istutuskuoppa lannoitetulla mullalla ja tiivistä painelemalla, kastele lopuksi hyvin.

Olemassa olevat istutukset

Möyhennä pintamultaa kasvin ympäriltä ja levitä lannoitetta kasvin ympärille oksien levyiselle alueelle. Haravoi/rapsuta lannoite huolellisesti maan pintakerrokseen ja kastele sen jälkeen hyvin.

Annostelu

1 rkl = 20g, 1 kourallinen = 30g

Uudet istutettavat:
Ruusut ja kukkivat pensaat 25g/kasvi

Olemassa olevat istutukset:
 Ruusut   75g/m2
 Muut kukkivat pensaat   50g/kasvi

Ruukuissa olevat ruusut ja kukkivat pensaat:
 Halkaisijaltaan 13-20cm  10-15g
 Halkaisijaltaan yli 20cm  25g 

Tuotetiedot

EY-lannoite: NPK(Mg)-lannoite 17-3,9-9,1(-1,2)
boori (B), kupari (Cu), rauta (Fe), mangan/mangaani (Mn), molybdeeni (Mo), sinkki (Zn). Vähäkloorinen

Saatavuus

Kokkolan Halpahalli -myymälät, Minimani-myymälät, Ale-Makasiini, Keskinen, Viherlandia, Keuruun Megamarket,  osa K-raudoista, Kodin tavaratalot, Jyskän varastomyymälä ja muut hyvin varustellut tavaratalot.