Subtral Facebookissa

Substral Osmocote Marjoille ja hedelmille 800g

Osmocote lannoite ravitsee marjapensaat ja hedelmäpuut yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite sisältää kaikki marjapensaiden ja hedelmäpuiden terveen kasvun ja runsaan sadonmuodostuksen kannalta tärkeät ravinteet. Lannoite sopii mm. mansikoille, herukkapensaille, karviaisille, omena-, luumu- ja kirsikkapuille. 

Osmocote lannoitteen korkealaatuisuus perustuu siihen, että kasvit kasvavat ja tuottavat satoa paremmin kun ravinteita on saataville tasaisesti kaikissa kasvun vaiheissa. Osmocote lannoitteet ovat myös ympäristöystävällisempiä, koska hartsikuori minimoi lannoitteiden huuhtoutumisen ja ravinteet jäävät täysin kasvien hyödynnettäviksi. Lue lisää Osmocote toiminnasta täältä.

Lisää lannoite heti kasvukauden alussa keväällä saadaksesi parhaat tulokset. Kokeile niin huomaat että kasvisi kasvaa rehevänä ja kukoistava koko kesän.

Käyttöohje

Uudet istutukset

Sekoita Osmocote lannoite ja multa ennen istutusta. Täytä istutuskuoppa lannoitetulla mullalla ja tiivistä painelemalla, kastele lopuksi hyvin.

Olemassa olevat istutukset

Möyhennä pintamultaa kasvin ympäriltä ja levitä lannoitetta kasvin ympärille oksien levyiselle alueelle. Haravoi/rapsuta lannoite huolellisesti maan pintakerrokseen ja kastele sen jälkeen hyvin.

Annostelu

1 rkl = 20g, 1 kourallinen = 30g
Uudet mansikkaistutukset:  30g/m2

Olemassa olevat mansikkaistutukset:  50g/m2

Marjapensaat:   50g/kasvi

Hedelmäpuut:   50-100g/kasvi (koosta riippuen)

Tuoteseloste

EY-lannoite: NPK-lannoite, 16-2,2-14,1. Vähäkloorinen.

Saatavuus

Kokkolan Halpahalli -myymälät, Minimani-myymälät, Ale-Makasiini, Keskinen, Viherlandia, Keuruun Megamarket,  osa K-raudoista, Kodin tavaratalot, Jyskän varastomyymälä ja muut hyvin varustellut tavaratalot.