Subtral Facebookissa

Substral Osmocote Alppiruusuille ja hortensioille 800g

Laadukas Osmocote lannoite ravitsee alppiruusut ja muut happaman maan kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite varmistaa kasvien runsaan ja terveen kasvun sekä sadonmuodostuksen. Alppiruusulannoite sopii alppiruusujen lisäksi myös atsaleoille, hortensioille, kamelioille, kanerville, pensasmustikoille ja vadelmille.

Osmocote lannoitteiden korkealaatuisuus perustuu siihen, että kasvit kasvavat paremmin koska kaikkia tarvittuja ravinteita on saataville tasaisesti kaikissa kasvun vaiheissa. Osmocote lannoitteet ovat myös ympäristöystävällisempiä, koska hartsikuori minimoi lannoitteiden huuhtoutumisen. Ravinteet jäävät näin täysin kasvien hyödynnettäviksi. Lue lisää Osmocote toiminnasta täältä.

Lisää lannoite heti kasvukauden alussa keväällä saadaksesi parhaat tulokset. Kokeile niin huomaat että kasvisi kasvaa rehevänä ja vahvana!

Käyttöohje

Uudet istutukset

Sekoita Osmocote lannoite ja multa ennen istutusta. Täytä istutuskuoppa lannoitetulla mullalla ja tiivistä painelemalla, kastele lopuksi hyvin.

Olemassa olevat istutukset

Möyhennä pintamultaa kasvin ympäriltä ja levitä lannoitetta kasvin ympärille oksien levyiselle alueelle. Haravoi/rapsuta lannoite huolellisesti maan pintakerrokseen ja kastele sen jälkeen hyvin.

Annostelu

1 rkl = 20g, 1 kourallinen = 30g
Maassa kasvavat alppiruusut, atsaleat, hortensiat, kameliat

Uudet istutettavat:  20-30g/kasvi
Olemassa olevat istutukset:  40-80g/kasvi

Kanervat, mustikkapensaat, puolukat, vadelmat:  20-40g/m2

Ruukuissa kasvavat happamanmaan kasvit:
Halkaisijaltaan 13-20cm  10-15g
Halkaisijaltaan yli 20cm  25g

Tuotetiedot

EY-lannoite: NPK(Mg)-lannoite, 16-3,9-8,3 (-1,2), boori (B), kupari (Cu), rauta (Fe), mangaani (Mn), molybdeeni (Mo), sinkki (Zn).

Saatavuus

Minimani-myymälät, Ale-Makasiini, Keskinen, Viherlandia, Keuruun Megamarket,  osa K-raudoista, Kodin tavaratalot, Jyskän varastomyymälä ja muut hyvin varustellut tavaratalot.