Subtral Facebookissa

Puutarhaan

Kesäkukkaravinne

Substral Kesäkukkaravinne on erinomainen ravinne kaikille parveke- ja ruukkukasveille.

Substral Osmocote lannoitekäpy

Pitkävaikutteinen, lannoittaa jopa 6 kk:den ajan. Huonekasvilannoite, ruukkukasvilannoite ja kesäkukkalannoite. Vapauttaa ravinteita kasvin tarpeen mukaisesti lämmön ja kosteuden vaikutuksesta.

Osmocote ruusuille ja kukkiville kasveille

Korkealaatuinen ja helppo Osmocote lannoite ravitsee ruusut ja muut kukkivat kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite varmistaa kasvien runsaan kukinnan ja terveen kasvun. Tuote sopii nimensä mukaisesti ruusuille, mutta myös muille kukkiville pensaille, kuten syreeneille, koristekirsikkapuille, lumipalloheisille, jasmiinille jne.

Osmocote marjoille ja hedelmille

Laadukas Osmocote lannoite ravitsee marjapensaat ja hedelmäpuut yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite sisältää kaikki marjapensaiden ja hedelmäpuiden terveen kasvun ja runsaan sadonmuodostuksen kannalta tärkeät ravinteet. Lannoite sopii mm. mansikoille, herukkapensaille, karviaisille, omena-, luumu- ja kirsikkapuille.

Osmocote alppiruusuille ja hortensioille

Korkealaatuinen Osmocote lannoite ravitsee alppiruusut ja muut happaman maan kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite varmistaa kasvien runsaan ja terveen kasvun sekä sadonmuodostuksen. Alppiruusulannoite sopii alppiruusujen lisäksi myös atsaleoille, hortensioille, kamelioille, kanerville, pensasmustikoille ja vadelmille.