Subtral Facebookissa

Substral ThinkEco Tomaattiravinne 1L

Uusi täysin kasvisperäinen lannoite luomuviljelyyn

Täysin kasvisperäinen, Luomu-viljelyyn soveltuva ravinne sopii käytettäväksi kaikille ruukuissa, viljelylaatikoissa ja avomaalla kasvaville tomaateille, kurkuille, paprikoille, chileille, kurpitsoille, yrteille ja muille vihanneksille.

Nestemäinen lannoite koostuu 100%:sti kasvisperäisistä ainesosista, eikä sisällä lainkaan eläinperäisiä tai synteettisiä ainesosia. Lannoite vahvistaa kasvien tervettä ja rehevää kasvua; se voimistaa kukintoja ja sadonmuodostusta. Tuote on hyväksytty Luomu-viljelyyn viljelyyn luonnonmukaista tuotantoa koskevan asetuksen (EY) N:o 834/2007 mukaisesti.

Lannoittaminen lisää tomaattisatoa!

Lannoitettu tomaatti_2

Käyttöohje ja annostelu

Tomaatit, chilit, paprikat, kurpitsat ja kurkut: 

1/2 korkillista litraan vettä tai 1 korkillinen 2 litraan vettä. Käytetään kerran viikossa.

Avomaa:

Levitä multaan 1 litra lannoiteliuosta neliömetriä kohden.

Yrtit:

1/2 korkillista 2 litraan vettä joka toinen viikko. Lannoita vähän ravinnetta tarvitsevia yrttejä (timjami, rosmariini ja kynteli) joka neljäs viikko ja paljon ravinnetta tarvitsevia (sitruunamelissa, minttu ja lipstikka) kerran viikossa.

Avomaalla kasvavat yrtit:

1 litra laimennettua liuosta riittää lannoittamaan 1 m2 alan.

Huom! Käytä laimennettu lannoiteliuos kerralla loppuun, sillä liuos saattaa alkaa haista sen sisältämien luonnon raaka-aineiden vuoksi.

Riittoisuus:

1 litrasta lannoitetta saa valmista liuosta jopa 70-140 litraa.

Saatavuus

Tuotetta on saatavilla mm. seuraavista paikoista:  Löytötavaratalot, Ale-Makasiinit, Minimanit, Keskinen, osa K-Raudoista, Keuruun megamarket, Viherlandia,Maskun kalustetalo ja muut hyvin varustellut tavaratalot.

Vihannessato