Subtral Facebookissa

Huonekasveille

Osmocote lannoitekäpy

Pitkävaikutteinen, lannoittaa jopa 6 kk:den ajan. Huonekasvilannoite, ruukkukasvilannoite ja kesäkukkalannoite. Vapauttaa ravinteita kasvin tarpeen mukaisesti lämmön ja kosteuden vaikutuksesta.

Kasviravinne

Substral Kasviravinne on kasteluveteen sekoitettava yleiskasviravinneliuos. Se sopii kaikille multaan ja vesiviljelynä istutettaville kasveille. Lue lisää!

Kasviravinnepuikko viherkasveille

Kasviravinnepuikoilla ravitset helposti ja vaivattomasti kasvisi. Puikot ravitsevat ja antavat elinvoimaa kasveille tasaisesti kahden kuukauden ajan.

Kasviravinnepuikko kukkiville kasveille

Kasviravinnepuikoilla ravitset helposti ja vaivattomasti kasvisi. Puikot ravitsevat ja antavat elinvoimaa kasveille tasaisesti kahden kuukauden ajan.

Lehtikiilto spray

Substral Lehtikiilto antaa kovalehtisten viherkasvien lehdille kauniin ja luonnollisen kiillon.

Orkidearavinne

Substral Orkidearavinne on kasteluveteen sekoitettava erikoislannoiteneste kaikille orkidealajikkeille.

Orkideapuikot

Substral Orkidé Kasviravinnepuikko on pitkävaikutteinen ravinne kaikille orkidealajikkeille.

Orkidè Lehtisuihke

Substral Orkidé Lehtisuihke virkistää orkiean lehtiä ja ehkäisee kalkkitahroja.

Ekolannoitteet

ThinkEco Yleislannoite 500ml

Täysin kasvisperäinen, Luomu-viljelyyn soveltuva yleislannoite kaikille ruukuissa, viljelylaatikoissa ja avomaalla kasvaville hyöty- ja koristekasveille.

ThinkEco Tomaattiravinne 1L

Täysin kasvisperäinen, Luomu-viljelyyn soveltuva ravinne sopii käytettäväksi kaikille ruukuissa, viljelylaatikoissa ja avomaalla kasvaville tomaateille, kurkuille, paprikoille, chileille, kurpitsoille, yrteille ja muille vihanneksille.

Puutarhaan

Kesäkukkaravinne

Substral Kesäkukkaravinne on erinomainen ravinne kaikille parveke- ja ruukkukasveille.

Substral Osmocote lannoitekäpy

Pitkävaikutteinen, lannoittaa jopa 6 kk:den ajan. Huonekasvilannoite, ruukkukasvilannoite ja kesäkukkalannoite. Vapauttaa ravinteita kasvin tarpeen mukaisesti lämmön ja kosteuden vaikutuksesta.

Osmocote ruusuille ja kukkiville kasveille

Korkealaatuinen ja helppo Osmocote lannoite ravitsee ruusut ja muut kukkivat kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite varmistaa kasvien runsaan kukinnan ja terveen kasvun. Tuote sopii nimensä mukaisesti ruusuille, mutta myös muille kukkiville pensaille, kuten syreeneille, koristekirsikkapuille, lumipalloheisille, jasmiinille jne.

Osmocote marjoille ja hedelmille

Laadukas Osmocote lannoite ravitsee marjapensaat ja hedelmäpuut yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite sisältää kaikki marjapensaiden ja hedelmäpuiden terveen kasvun ja runsaan sadonmuodostuksen kannalta tärkeät ravinteet. Lannoite sopii mm. mansikoille, herukkapensaille, karviaisille, omena-, luumu- ja kirsikkapuille.

Osmocote alppiruusuille ja hortensioille

Korkealaatuinen Osmocote lannoite ravitsee alppiruusut ja muut happaman maan kasvit yhtäjaksoisesti jopa 6 kuukauden eli koko kasvukauden ajan! Osmocote lannoite varmistaa kasvien runsaan ja terveen kasvun sekä sadonmuodostuksen. Alppiruusulannoite sopii alppiruusujen lisäksi myös atsaleoille, hortensioille, kamelioille, kanerville, pensasmustikoille ja vadelmille.

Hyönteistorjunta

Hyönteistorjuntapuikko

Substral hyönteistorjuntapuikot ovat tehokas apu kasvituholaisten torjuntaan. Puikot torjuvat kirvat, kilpikirvat, villakilpikirvat, kehrääjäpunkit, ripsiäiset, Jauhiaiset, luteet, toukat ym. Puikot myös lannoittavat samanaikaisesti.

Tuhohyönteisspray

Käyttövalmis torjunta-ainesuihke kasvituholaisten torjuntaan sisä- ja puutarhassa. Torjuu kasveja imevät ja purevat hyönteiset, kuten kirvat, kilpikirvat, villakilpikirvat, ripisiäiset, jauhiaiset, kehrääjäpunkit, kovakuoriaiset ja hyönteisten toukat, miinaajat ja kaskaat jne. Torjuu jopa toukka- ja muna-asteella olevat hyönteiset.